Bitnetlab                

Internationale leverancier en reseller van innovatieve IT-diensten

Over Bitnetlab

Ons bedrijf heeft toegewijde werknemers die top-notch klantenservice leveren. Om de best mogelijke resultaten voor ons bedrijf te bereiken, hebben we hard gewerkt om een succesvol team samen te stellen.

Onze onderneming

Software- en IT-ondersteuning voor uw bedrijf

Softwareontwikkeling en IT-ondersteuning zijn de expertisegebieden van ons bedrijf. Wij ontwikkelen gespecialiseerde software en bieden hulp aan mensen en ondernemingen, zowel nieuwe als gevestigde.

Zelfs de meest veeleisende klanten hebben vertrouwen in ons vanwege de manier waarop wij grote, technisch uitdagende opdrachten uitvoeren. Banken, gokbedrijven en financiële instellingen zijn onder hen. Het bedienen van bedrijven en organisaties in heel Europa en andere delen van de wereld vervult ons met grote trots.

Onze doelstelling

Kwaliteitsverzekering

Wij streven ernaar om diensten van topkwaliteit te leveren. Ons bedrijf biedt technologische oplossingen zodat klanten geen tijd hoeven te verspillen aan het beheren van risico's en het in de gaten houden van defecte software. In plaats daarvan kunnen zij zich blijven concentreren op hun bedrijf. Softwareprocessen automatiseren, risico's snel verminderen en de verwachtingen van de klant overtreffen zijn allemaal doelen van ons.

Dankzij onze ervaring in verschillende sectoren en een op kwaliteit gerichte leveringsaanpak kunnen wij aan de eisen voldoen en de uitdagingen van uw bedrijf overwinnen. Wij beloven onze klanten een snelle levering van topsoftware of proactieve IT-oplossingen. Samen met degenen die onze visie delen, zijn we daar succesvol in. We kunnen met zekerheid stellen dat elk project dat we voltooien een succes is.

Hoe we kunnen helpen

Onze IT-hulpdiensten

Om organisaties in staat te stellen hun IT-middelen te vinden, te gebruiken en te beheren, bieden wij deskundige feedback, methoden, aanbevelingen en advies. Alle IT-gerelateerde zorgen zijn volledig onze verantwoordelijkheid hier bij Bitnetlab. In onze rol als IT-consultant beoordelen we eerst uw behoeften voordat we verder gaan. We doen ons best om de zorgen van onze klanten zo snel mogelijk weg te nemen. Wij zijn zeer tevreden met onze uitstekende klantenservice en snelle probleemoplossing.

IT-beheeroplossingen

Naleving van de regelgeving
Uitgebreide bijstand
Verbeterde IT-procedures

Bescherming
en veiligheid

Kennis van cyberveiligheid
Antiviruscontrole
Computerbeveiliging

Consulting

Onderhoud van documentatie
Systeem evaluatie
Breder IT-advies

Op preventie gerichte diensten

Back-up en noodherstel
Cloud diensten
Visualisatie van een server

VOORDELEN

Onze voordelen

Wij zijn een team van professionals

Voordat ze bij ons in dienst treden, doorlopen alle ontwikkelaars met succes een reeks technische lead-interviews. Ze doorlopen een vereist inwerkproces om vertrouwd te raken met de projecten waaraan ze zullen werken. Iedereen heeft een professioneel groeiplan en spreekt vloeiend Engels.

Wij gebruiken een traceerbaarheidsmatrix, frequente codebeoordelingen en kruisbeoordelingen om de beste kwaliteit van de code en de goede werking van het eindproduct te garanderen. Gedurende de SDLC houden onze teams zich aan alle richtlijnen voor kwaliteitsborging en voeren zij alle tests uit die nodig zijn voor een bepaalde oplossing.

Onze prijsstructuur is open en duidelijk. We kunnen de dagen en zelfs de uren waarop we werken zelf bepalen. U gebruikt de methodes die u verkiest om met uw team te communiceren.

Wij verzekeren u dat uw project op tijd, binnen het bereik en binnen het budget wordt afgerond omdat onze procedures zo betrouwbaar zijn. Wij informeren onze klanten vooraf over het tijdschema, de fasen en de afhankelijkheden van het project.

Chat met ons op elk moment; we zijn beschikbaar om alle problemen te behandelen die u zou kunnen hebben met de diensten die u hebt gekregen.

Neem contact op

Neem contact met ons op

Vul het formulier in of stuur ons een e-mail om met ons in contact te komen, en we zullen samen met u de ideale oplossing voor uw behoeften vinden.

Success! Your message has been sent to us.
Error! There was an error sending your message.